top of page

Marian Kyyneleet on dreamfolk-yhtye, jonka musiikin peruskivi on läsnäolo. Sen päälle rakentuvat tarinat rohkeudesta, herkkyydestä ja rauhan tunteesta.

 

Yhtyeen musiikki on hiljainen vastareaktio hektisyydelle ja materialistisille elämänarvoille.

 

” Marian Kyyneleiden kappaleet osuvat pisteeseen, johon ei arkitodellisuudessa törmää.”

///

Marian Kyyneleet is a dream folk band that wants to give space for unmaterialistic values. The band tells stories about longing and searching peace with intense sensitivity and presence. Their music has been described as " music of silence" and that it hits somewhere deep, where you don't often run into in everyday reality.

hannele-parann.-rajatt.jpg

Hannele Turunen

Vocals

Kuvataideopiskelija ja teatterintekijä mm. Pohjois-Karjalan kansanteatteri Pokassa. Huumorintajuinen ja karismaattinen esiintyjä. Kirjoittaa, säveltää ja tulkitsee kappaleita suurella herkkyydellä.

Leena Aronen

Vocals, piano, cello and alto saxophone

Kuvataidepedagogiopiskelija ja musiikillinen jokapaikanhöylä. Esiintynyt myös teatterilavoilla, viimeisinpänä Carola-musikaalissa Oulussa kesällä 2021. Herkkä ja persoonallinen musiikin tulkki ja säveltäjä.

leena-rajattu.jpg
terho-rajatt.jpg

Terho Aalto

Guitar

Opiskelee luovaa kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa. Hänen lyriikoitaan on kehuttu kaunissieluisiksi ja kitarointiaan kannelmaiseksi. Terholle jokainen yksityiskohta on tärkeä.

Photocredits: Mikko Kelloniemi

bottom of page